O Hotelu

Hoteli su urbane oaze jednog grada. Odmorišta i utočišta ljudi neznanih i znanih. Prostori na kojima se život prepliće na jedan specifičan način, jer  hoteli su možda jedina mjesta, osim sopstvenog doma,  kojima  dajemo povjerenje za onaj najbezbrižniji dio svog vremena - san.

Luksuz, udobnost, prijatnost, sigurnost komponete su koje se podrazumijevaju u meniju hotelske usluge, ali šta je ono što hotelu daje drugačiji kvalitet da ne bi bio samo još jedna luksuzna spavaonica?

O tome smo maštali, oko toga smo se trudili i na tome smo radili.

Na ovoj fantastičnoj lokaciji, u samom podnožju brda Gorica po kojem ovaj grad i nosi ime, eskluzivni butik hotel  Ziya svijetli sa 28 smještajnih jedinica.

- Ziya prezident apartmanom
- 2 studio apartmana
- 2 luksuzne sobe
- 6 superior soba
- 17 standard soba
Istražite sve sobe
Usluge
Hotel raspolaže salom za sastanke, opremljenom vrhunskom tehnologijom, kapaciteta 20 mjesta; Wellness & SPA  centrom u okviru kojega je smještena najsavremenija teretana (hidromasažna kada, zatvoreni bazen i sauna), sa uslugama tajlandske masaže i kozmetičkim salonom.
Restoran
U našem Restaurant- baru Ziya  gosti će uzivati u jelima pripremanim posebnom tehnikom i uz autentične začine, baziranih na fuziji sjeverno-afričke i blisko-istočne kuhinje.

Posebno smo ponosni na brižljivo odabran tim obučenih profesionalaca, koji će brinuti o kvalitetnom ugođaju za sve naše goste.
Dobrodošli!

Hotel Ziya – KVALITETOM SMJERNO NA USLUZI